Johan Andersson

Profilbild

Tjo. Jag heter Johan, är en kreativ nörd på 27 bast som just nu bor i Göteborg. På dagarna pluggar jag till digital designer, dricker kaffe och sjunger för mina krukväxter. Kvällarna spenderar jag mest på min favoritplats i hela världen, soffan. Gärna framför hjärndöd TV eller nagelbitande dokumentärer.

Något jag brinner för utöver TV och kaffe är digital design. Jag mår som bäst när jag får sitta och skapa. Det jag pillar med mest är webb- och appdesign, då gärna i Adobe XD där jag bygger prototyper eller här på WordPress. Motion graphics som jag skapar i After Effects, grafisk design som ofta består av posters, affischer, logotyper, etiketter osv som jag oftast skapar i Illustrator, InDesign och Photoshop och även små 3D-projekt (är definitivt ingen 3D-kreatör, bara en alldaglig amatör) som jag skapar i Adobe Dimension.

Vidare är jag en kläd och inredningsintresserad, ölälskande och social snubbe som försöker vara hurtig på löpbandet några gånger i veckan. Svårare än så behöver det inte vara.

/Johan