Johan Andersson

Profilbild

Tjo. Jag heter Johan, är en kreativ nörd på 28 bast som just nu bor i Göteborg. På dagarna pluggar jag till digital designer, dricker kaffe och sjunger för mina krukväxter. Kvällarna spenderar jag mest på min favoritplats i hela världen, soffan. Gärna framför hjärndöd TV eller nagelbitande dokumentärer.

Jag är en social snubbe som älskar att snacka med människor från alla hörn och kanter, samtidigt är jag en som jag älskar att få sitta vid skissblocket eller vid datorn och skapa kreativa designlösningar. Detta har resulterat i ett stort intresse för UX design och det är även det jag strävar efter att bli efter min utbildning. Jag vet precis hur det känns att glida runt bland appar och webbsidor som inte lever upp till min förväntan, är svårnavigerade eller trista att titta på, som helt saknar värde och omtänksamhet och helt enkelt inte bryr sig om mig som användare. Därför vill jag få vara med och designa framtidens digitala lösningar där jag sätter användaren i centrum. Design thinking helt enkelt.

Vidare är jag en kläd och inredningsintresserad, ölälskande snubbe som försöker vara hurtig på löpbandet några gånger i veckan. Svårare än så behöver det inte vara.

/Johan